Warmte­pompen

Een warmtepomp lijkt op een omgekeerde koelkast. In plaats van warmte afvoeren, haalt de warmtepomp juist de warmte binnen. Een effectieve manier om comfort in huis te halen!

Is een warmtepomp geschikt voor mij?

Een warmtepomp is goed voor het milieu. Het is dan ook een populaire methode om je huis te verduurzamen. Niet elke woning is nog geschikt voor een warmtepomp. Dat hangt onder meer af van de isolatie. In de praktijk zijn nieuwere woningen goed geisoleerd en dus geschikt. Daarnaast is een warmtepomp rendabel als je jaarlijks meer dan 750 m3 gas verbruikt. Voor het plaatsen van een warmtepomp heb je een geschikte ruimte nodig. Dit is afhankelijk van de soort warmtepomp. Je moet rekening houden met een binnen- en buitenunit. Is een warmtepomp geen oplossing voor jouw situatie? Wij hebben meerdere alternatieven!

Vertrouwd partner van gevestigde merken

Voordelen

Een warmtepomp in huis biedt meerdere voordelen:

  • Gas besparen: lagere energierekening;

  • Beter voor het milieu. Verwarming gebeurt op duurzame wijze;
  • Warmtepomp met hoog rendement;
  • Een duurzamere woning levert een hoger energielabel. Dit maakt de waarde van je woning hoger.

Mitshubishi Ecodan warmtepomp­systeem

Het Ecodan warmtepompsysteem van Mitsubishi Electric bestaat uit een binnen- en een buitenunit. De lucht- of waterwarmtepomp is als combiwarmtepomp zeer geschikt als alternatief voor de cv-ketel. De Mitshubishi Ecodan haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt die om je woning te verwarmen.  Het is het enige warmtepompsysteem dat geen gebruik maakt van energieverslindende elektrische naverwarming of cv-ketel.

Vraag ons om advies

Niet elk huis is al geschikt voor een warmtepomp. Wij geven altijd eerlijk advies over de beste optie voor jouw ruimte. Twijfel je over mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Stel je vraag aan Twan

Ik help je graag met jouw uitdaging. Bel me op 078 - 303 68 73 of stuur me een mail.

Op zoek naar meer comfort?

Tim denkt graag met je mee. Bel hem op 078 - 303 68 73 of stuur een mail.

© Create Comfort

Ontworpen met

door MM