Aircon­ditioning

Airconditioning is niet meer weg te denken uit veel huizen en bedrijven. Steeds meer klanten maken gebruik van de voordelen van de airco. Het is een goed alternatief voor verwarmen met gas!

Comfortabel leven het hele jaar rond

Airconditioning is een veelzijdige manier van klimaatbeheersing. Het kan namelijk meer dan alleen koelen, denk ook aan verwarmen of ventileren. Met de hoge gasprijzen is een alternatief aantrekkelijk. Steeds meer mensen gebruiken de airco voor het verwarmen van een ruimte. Het klimaat is met een airconditioner gemakkelijk te beheersen. In de zomer zit je er heerlijk koel bij en in de winter verwarmt het voordelig je ruimte. Het juiste klimaat op elk moment!

Vertrouwd partner van gevestigde merken

Multifunctioneel

Twijfel je over het aanschaffen van airconditioning? Ontdek alle voordelen. Het biedt oplossingen in meerdere situaties:

  • Verkoeling in de zomer;

  • Verwarmen in de winter. Een prima alternatief voor verwarmen op gas;

  • Ventilatie door de luchtfilters die pollen en verontreiniging zuiveren.

Wij kiezen voor A-merk airconditioning

Mitsubishi Heavy Industries

Mitsubishi Heavy Industries is een A-merk waarbij je verzekerd bent van een optimaal binnenklimaat. De airconditioners doen zeer geruisloos hun werk. Ze zijn standaard uitgerust met de beste filtertechnieken en zijn minimaal voorzien van energielabel A++. Voor zakelijke gebruikers kan de energie-investeringsaftrek gelden.

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric is wereldleider op het gebied van airconditioningsystemen voor residentieel, commercieel en industrieel gebruik. Zij ontwikkellen verbazingwekkend geavanceerde en duurzame machines. De systemen zijn in staat in vrijwel alle klimaatomstandigheden ter wereld continu te functioneren.

Daikin

De focus ligt op hernieuwbare energie en besparingen. Met de inverter-technologie wordt voordeel gehaald uit een energiezuinige totaaloplossing met een optimaal comfort en het hoogste rendement. Met totaaloplossingen voor een beter binnen- en buitenklimaat, garandeert Daikin systemen die vooruitlopen op regelgeving.

Stel je vraag aan Twan

Ik help je graag met jouw uitdaging. Bel me op 078 - 303 68 73 of stuur me een mail.

Op zoek naar meer comfort?

Tim denkt graag met je mee. Bel hem op 078 - 303 68 73 of stuur een mail.

© Create Comfort

Ontworpen met

door MM