Create-Comfort-BritishSchoolOfAmsterdam
Project
‘Zeer tevreden over dienstverlening Create Comfort’

"Create Comfort komt met goede oplossingen."

De British School of Amsterdam heeft de primeur: ons eerste grote zonnepanelenproject! We hebben in de hoofdstad op het Britse dak maar liefst 238 panelen geplaatst. Jeroen Lassche is Facility Coördinator van de British school of Amsterdam. Hij vertelt zeer tevreden over onze dienstverlening.

"De British School is onlangs verhuisd", begint Jeroen. "Alles rondom die verhuizing was al geregeld. Alles, behalve het plaatsen van zonnepanelen."

Vlot verlopen

Jeroen is vanuit zijn beroepsmatige verleden bekend met Create Comfort. "Zij waren één van de drie partijen die een offerte hebben uitgebracht", vervolgt hij. "De aanbieding van Create Comfort sprong er uit en we zijn met hen aan de slag gegaan. Afgezien van leveringsproblemen, waar zij geen vat op hadden, is het project heel vlot verlopen: in twee weken tijd was het werk gedaan."

Vlag & wimpel

En naar tevredenheid? Jeroen: "Zeker. Ik had ook niet anders van hen verwacht. Hoewel het hun eerste, echt grote zonnepanelen project was, voldeed het ruimschoots aan onze verwachtingen. Create Comfort komt met goede oplossingen. Ze zijn snel, betrouwbaar en bovendien erg vriendelijk. Wat mij betreft zijn ze met vlag en wimpel geslaagd voor deze grote klus. Ik kan hen van harte aanbevelen!"

Wil je meer weten over onze dienstverlening op het gebied van zonnepanelen? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht

Verder praten?

Kim vertelt er graag meer over. Bel haar op 078 - 303 68 73 of stuur een mail.

Lees verder 

© Create Comfort

Ontworpen met

door MM