2231973 Create Comfort B.V. 02 januari Overzicht
Blog
Wesley is operationeel coördinator bij Create Comfort

Wesley van der Waal werkt alweer sinds juli bij Create Comfort als operationeel coördinator. Hoog tijd dus dat wij hem voorstellen. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de planning en het magazijn. Daarbij houdt hij zich bezig met het verwerken en inboeken van goederen, de inkoop en de planning.

Maak kennis met Wesley van der Waal, onze nieuwe Operationeel Coördinator bij Create Comfort!

Rechtstreeks contact met klanten

Wesley: “In het verleden heb ik in de levensmiddelensector gewerkt. Daar was ik juist verantwoordelijk voor de inkoop en had ik veel contact met leveranciers. Nu heb ik de overstap gemaakt naar de andere kant van het spectrum. Ik heb rechtstreeks contact met klanten. Die verandering is voor mij een welkome uitdaging. Voor de planning maak ik afspraken met klanten en plan ik het werk van onze monteurs in.”

Bedrijf leren kennen

De rol van Wesley omvat veel meer dan het plaatsen van bestellingen. Wesley: “Juist het beheren van de planning is een mooie uitdaging, omdat dit compleet nieuw voor mij is. Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, heb ik het bedrijf goed leren kennen. Zo kan ik de monteurs goed inplannen op basis van hun ervaringen. Ik blijf mijzelf hierin ontwikkelen door aandachtig te luisteren naar de monteurs. Dit gaat met vallen en opstaan, maar zeker met een stijgende lijn. Op deze manier probeer ik een goede schakel te zijn tussen de verschillende afdelingen binnen Create Comfort.”

Ervaring en inzicht

Met 33 jaar is Wesley een van de meer ‘ervaren’ teamleden. Hij is stressbestendig en gewend om vanuit diverse invalshoeken te opereren. Wesley: “Ik vind het leuk om met verschillende aspecten van ons bedrijf bezig te zijn. Ik krijg steeds meer ervaring en inzicht in de planning. Daarbij waardeer ik de hulp en begeleiding van mijn collega’s. Ik kan hun alles vragen en zo verbeter ik mijzelf continu.”

Turbulent halfjaar

Wesley is in juli begonnen en heeft al een turbulent halfjaar achter de rug, waarin hij te maken had met nieuwe systemen en het op poten zetten van diverse processen, zoals het herinrichten van ons magazijn en het meedenken richting de overgang naar ons nieuwe pand. “Mijn ambitie is van waarde zijn voor Create Comfort. Ik zie die teamprestatie als een mooie uitdaging en drijfveer. We doen het tenslotte met zijn allen!” 

Voetbal en reizen

Wesley: “Ik woon in Sliedrecht en buiten mijn werk bij Create Comfort heb ik het druk met voetbal. Ik ben trainer bij v.v. Sliedrecht én bij FC Dordrecht. Daarnaast hou ik heel erg van reizen, met een voorkeur voor Amerika en Canada. Daar ben ik al een aantal keer geweest. En volgende maand staat een reis naar Lapland op de planning, waar ik ook erg naar uitkijk!”

 Ben je door het verhaal van Wesley nieuwsgierig geworden naar werken bij Create Comfort? Neem dan contact met ons op

Deel dit bericht

Verder praten?

Kim vertelt er graag meer over. Bel haar op 078 - 303 68 73 of stuur een mail.

Lees verder 

© Create Comfort

Ontworpen met

door MM