Create Comfort - Twan Hol
Kennis
Welke airco past bij mij?

Airconditioning valt nauwelijks meer weg te denken. Steeds meer mensen maken gebruik van de voordelen van de airco. Het is een veelzijdige manier van klimaatbeheersing. Een airco kan namelijk meer dan koelen: ook verwarmen en ventileren behoren tot de mogelijkheden. Twijfel je over het aanschaffen van airconditioning? Behalve leveren en installeren, adviseren wij ook.

Onze sales engineer Twan Hol schetst in antwoord op drie vragen een helder beeld van ons proces voorafgaand aan de levering en installatie van airconditioning systemen.

Zijn er strikte voorwaarden verbonden aan het installeren van een airconditioning?

Twan: "In principe kan in bijna elk huis een airco geïnstalleerd worden. Het enige wat we daarvoor nodig hebben, is voldoende ruimte voor de montage. Zelfs wanneer een ruimte te laag is voor een wandunit, kunnen we altijd nog een vloerunit plaatsen."

Op welke vlakken kan Create Comfort adviseren?

Twan: "Wij adviseren welke capaciteit airco nodig is voor het goed koelen en verwarmen van een ruimte. Natuurlijk weten wij ook wat de mooiste of meest praktische manier van installeren is."

Wat houdt een capaciteitsberekening in?

Twan: "Via de meter meet ik de capaciteit in kubieke meters van de ruimte. Daar laten we een capaciteitsberekening op los: op die manier weten we precies welke capaciteit airco nodig is. Bij deze berekening houden we bijvoorbeeld rekening met de isolatiewaarde van het huis, de hoeveelheid glas, een plat of schuin dak. Enzovoort! Vervolgens bespreken we de wensen over de wijze van installeren en wat eventuele alternatieve mogelijkheden zijn. Op basis van die gegevens stel ik een offerte op, die doorgaans dezelfde dag nog de deur uit gaat."

Zo heb je alle gelegenheid een weloverwogen keuze te maken. Wil je meer informatie over onze dienstverlening over advisering, levering en installatie van airco’s? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht

Verder praten?

Kim vertelt er graag meer over. Bel haar op 078 - 303 68 73 of stuur een mail.

Lees verder 

© Create Comfort

Ontworpen met

door MM