sponsoring PKC
Blog
Trouwe sponsor PKC/Vertom

Bij Create Comfort gaan we altijd voor een goed gevoel. Dat heeft natuurlijk te maken met onze expertise in klimaattechniek. Daar houdt het goede gevoel wat ons betreft niet op. We willen ook graag betrokken zijn bij de lokale samenleving. Daarom sponsoren we al jaren korfbalvereniging PKC/Vertom, waar we onlangs wel heel letterlijk comfort hebben weten te creëren met de sponsoring van een palletkussen!

PKC/Vertom

Korfbalvereniging PKC/Vertom is geen onbekende naam in de Nederlandse topsport. De club is net als ons bedrijf gesitueerd in Papendrecht. Al jarenlang strijden ze nationaal en internationaal mee om de prijzen. Op zaterdag 15 april werden zowel het eerste elftal als de A1 Nederlands Kampioen tijdens de korfbalfinales in Ahoy Rotterdam! PKC/Vertom 1 deed dit zelfs voor de elfde keer en met een recordzege: het meeste aantal doelpunten en het grootste verschil ooit! Dit jaar won de vereniging zowel de zaaltitel, Supercup, Champions League en veldtitel. Daarmee hebben ze in dit jaar alle prijzen weten te bemachtigen. Als sponsor maakt dat je toch ook wel trots!

Comfort creëren

We nemen comfort creëren als sponsor van PKC/Vertom soms heel letterlijk. Bij elke kop koffie verschijnt het Create Comfort-logo op het display van het koffiezetapparaat. Onlangs hebben we de vereniging verblijd met een nieuwe sponsoractie. Bij de accommodatie hebben we een van de pallets ‘overgenomen’ door een palletkussen te sponsoren. Op deze manier kunnen de sporters of bezoekers comfortabel relaxen. We hebben niet gekozen om ze te laten liggen op een groot logo van ons bedrijf, maar in plaats daarvan willen we aandacht vragen voor het Nationaal MS Fonds. Op deze manier helpen we niet alleen de club, maar hopelijk ook in het ophalen van extra geld voor onderzoek naar deze ziekte. Op het kussen staat een QR-code waarmee je makkelijk kunt doneren. Via de link kom je dan op de actiepagina van Create Comfort bij het Nationaal MS Fonds.

Bij Create Comfort is het geen loze belofte: we gaan echt voor een goed gevoel, in ons werk en daarbuiten! Heeft u interesse om ook te doneren? Dat zou ontzettend fijn zijn! Dat kan via deze link. Bedankt!

Deel dit bericht

Verder praten?

Kim vertelt er graag meer over. Bel haar op 078 - 303 68 73 of stuur een mail.

Lees verder 

© Create Comfort

Ontworpen met

door MM