2231506 Create Comfort B.V.   content oktober   Overzicht
Blog
Succesvolle start als stagiair

Britt de Rover was bekend met Create Comfort omdat haar broer Tim hier al werkte. Toen zij voor haar mbo-opleiding tot managementassistente een stageplaats zocht, klopte zij dan ook bij ons aan. Haar functie bestond nog niet, waarna wij haar na de succesvolle stageperiode vroegen bij ons in dienst te komen. In dit interview stelt Britt zich voor.

“In februari 2022 begon mijn stageperiode”, vertelt Britt. “In juni was dat afgelopen, heb ik mijn diploma gehaald én had ik direct een baan!”

Persoonlijk & vertrouwd

Britt: “Omdat mijn broer hier al werkte, was het bedrijf niet helemaal nieuw voor mij. Wij zitten ook nog eens tegenover elkaar, ik kon dus altijd bij hem terecht met mijn vragen. Create Comfort is een relatief klein bedrijf. Iedereen kent elkaar, het voelt persoonlijk en vertrouwd. Dat vind ik ook fijn!”

Verantwoordelijkheid

“Vóór mijn stageperiode, bestond mijn functie hier niet. Iedereen pakte een deel op, wat natuurlijk niet ideaal was. Mede door mijn concrete opdrachten vanuit school, heb ik invulling gegeven aan de verschillende taken en is de combinatie daarvan mijn verantwoordelijkheid geworden.”

Uit handen genomen

Britt: “Mijn collega’s vinden het erg prettig dat ik hen al dat werk uit handen heb genomen: de telefoon beantwoorden, offerte-aanvragen behandelen, afspraken inplannen en kantoorartikelen bestellen. Zij kunnen zich nu focussen op hun eigen taken! Ik voeg ook de debiteuren toe in het systeem en verzorg de onderhoudscontracten.”

Diversiteit & klantcontact

“Het zijn veel verschillende dingen, heel veelzijdig. En dan beheer ik ook mijn eigen mailbox met veel klantvragen. Ik ben de eerste contactpersoon en verzorg ook de klachtenafhandeling. Het leukste is die diversiteit en het klantcontact: snelheid van reageren wordt echt gewaardeerd. Ik wil met dat eerste contact de klant een goed gevoel geven.”

Hbo-opleiding

Britt volgt ook nog de hbo-opleiding associate degree: office management. “Het is een tweejarige opleiding bij Schoevers. Eens in de twee weken ga ik op maandag naar school. Zo kom ik weer verder binnen mijn vakgebied. Het is een goede aanvulling op mijn werk en ik blijf me ontwikkelen. Ik zit nu in het tweede jaar en ik ben constant bezig met werk-gerelateerde onderwerpen.”

Wintersport

Britt: “Ik ben 21 jaar oud, heb twee oudere broers en woon nog bij mijn ouders. In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met mijn vriendinnen, zoals uitgaan en twee keer in de week fitness ik. Met vriendinnen maak ik ook wel eens een stedentrip en deze zomer ben ik met mijn vriend op vakantie geweest naar Griekenland. Wintersport hou ik ook van: dit jaar vier ik oud en nieuw met mijn vriend en schoonouders in Oostenrijk!”

Heeft het verhaal van Britt je geïnspireerd? Kijk dan eens op onze vacaturepagina.

Deel dit bericht

Verder praten?

Kim vertelt er graag meer over. Bel haar op 078 - 303 68 73 of stuur een mail.

Lees verder 

© Create Comfort

Ontworpen met

door MM