Blog
Stagelopen bij Create Comfort

Het team van Create Comfort heeft onlangs versterking gehad op kantoor. Loïs van Valen (16) volgde een stage bij ons bedrijf voor de MBO-opleiding business services. Ze vertelt over de werkzaamheden, haar ervaring bij Create Comfort en waarom ze na afloop gelijk het land verliet!

De juiste plek

Stages zijn een vast onderdeel bij beroepsopleidingen en zo geldt dat ook voor Loïs. Bij Create Comfort helpen we stagiaires graag verder aan praktijkervaring! Loïs vertelt: "Ik begon pas wat later in april aan mijn stage bij Create Comfort, want ik zat eerst bij een ander bedrijf. De bedoeling was dat ik ook daar regelmatig op kantoor zou zitten, maar in de praktijk werd ik vooral bij de bar ingezet. Gelukkig is dit bij Create Comfort helemaal goed gekomen!"

Beviel de stage?

Loïs: "Create Comfort heeft een heel leuk en klein team op kantoor. Dat past wel bij mij! Ze waren erg aardig en hielpen me ook wanneer het kon. Onderdeel van de stage is dat ik contact moet hebben met klanten. Bij Create Comfort is dat niet fysiek op de vloer, maar wel veel telefonisch. Ik beantwoordde vragen of schakelde dan de klant door naar de juiste persoon. Als ik het antwoord niet wist, zette ik de klant even in de wacht waardoor ik kon overleggen met een collega. Gelukkig nam iedereen goed de tijd voor me. Ik weet nu zelfs van alles over airconditioning, zodat ik ook vragen daarover al zelf kon beantwoorden! Toen ik begon, vond ik bellen eigenlijk verschrikkelijk. Door mijn stage hier en het veel te doen is dat helemaal verdwenen! Verder plande ik ook afspraken in en zette dat goed in het systeem."

Toekomstplannen

Blijkbaar is haar ervaring bij Create Comfort een positieve geweest, want ze wil graag verder in deze richting. Loïs: "Nu volg ik een basisjaar en daarna kiezen we een profiel. Ik wil waarschijnlijk richting officemanagement, dus eigenlijk wat ik ook hier gedaan heb! Voor mijn volgende stage wil ik graag meer leren over het fysieke klantencontact. Dus hopelijk lukt het om weer net zo’n leuke stageplek te vinden."

Vrijwilligerswerk

Na haar stage vertrok Loïs al snel met het vliegtuig naar Athene in Griekenland. Dit kwam gelukkig niet omdat ze moest bijkomen van haar stage bij Create Comfort, maar ze had zich via school opgegeven om vrijwilligerswerk te doen daar. Loïs: "Ik zag een poster hangen en had al eerder vrijwilligerswerk gedaan, dus dit leek me weer leuk om te gaan doen. We zijn met meerdere leerlingen van de school daarheen gereisd. Ik hielp vooral mee met het bereiden van eten voor de stichting Christian Refugee Relief. Veel vluchtelingen zijn dakloos en het is mooi om op deze manier mensen te kunnen helpen."

We bedanken Loïs voor haar hulp en inzet en wensen haar veel plezier en succes in haar carrière!

Deel dit bericht

Verder praten?

Kim vertelt er graag meer over. Bel haar op 078 - 303 68 73 of stuur een mail.

Lees verder 

© Create Comfort

Ontworpen met

door MM