2231614 Create Comfort B.V. december Overzicht
Blog
‘Samenwerken met meerwaarde als doel’

Wij werken sinds onze oprichting al samen met Alklima. Dat houdt in dat wij de hoogwaardige klimaatsystemen van Mitsubishi Electric installeren. Ardon van Holst is commercieel directeur bij Alklima en geeft aan waar onze hechte relatie op gefundeerd is.

Ardon: “Niet praten, maar poetsen: samen de beste kwaliteit bieden aan de consument!” 

Doeners

“We zijn beiden een ‘bedrijf van doeners’”, verduidelijkt hij. “Ons gezamenlijke doel is tevreden klanten, die een goed gevoel overhouden aan de apparatuur die wij leveren en onze klanten installeren. Als Alklima zijn wij ervan overtuigd dat we dat doel het beste kunnen realiseren met gelijkgestemde installateurs. Daarom koesteren we onze relatie met Create Comfort.” 

Exclusief importeur

Alklima uit Alblasserdam is al bijna 30 jaar exclusief importeur van Mitsubishi Electric warmtepompen en airconditioners voor Nederland. Naast deze hoogwaardige klimaatsystemen leveren zij installatie- en montagematerialen. Vanuit de filosofie ‘Samenwerking met meerwaarde’ bieden zij advies en begeleiding aan installateurs, adviseurs en alle andere partijen in de bouwkolom.

Beleving

Ardon: “Wij leveren comfort, in de vorm van het koelen en verwarmen van ruimtes én warm tapwater. Create Comfort installeert met onze producten een dagelijkse beleving bij consumenten. Naast vakkundige installatie, is ook goede voorlichting belangrijk voor het optimaal benutten van de kwaliteit van de klimaatsystemen, warmtepompen en andere producten.”

Voldoen aan verwachtingen

“Daarom gaat onze relatie met Create Comfort verder dan klant-leverancier. We helpen elkaar, binnen de mogelijkheden, te voldoen aan de verwachtingen van consumenten. Van onze kant betekent dat kennis delen. Bijvoorbeeld voorlichting geven en het instrueren van installatiemonteurs. Dat doen we overigens in de volledige breedte van de bouwkolom. Wij gaan voor het beste resultaat!”

Korte lijntjes

Ardon: “Korte lijntjes zijn kenmerkend voor onze relatie met Create Comfort. Omdat we van beide kanten weten wie onze contactpersonen zijn, kunnen we de juiste service bieden. Wij zijn als organisatie gegroeid, maar we werken met regioteams. Create Comfort heeft daardoor altijd met dezelfde mensen te maken. Door die persoonlijke band worden zaken sneller en beter geregeld.” 

Betrouwbaar

Als exclusief importeur van Mitsubishi Electric in Nederland, werkt Alklima al meer dan 25 jaar samen met goed opgeleide en gecertificeerde installatiebedrijven. Ardon: “Dat zijn partijen zoals Create Comfort, die kwalitatief goed werken en bijvoorbeeld hun F-gassen boekhouding op orde hebben. Zelf verzorgen wij bovendien training voor de optimale installatie en inregelen van units.”

Platte organisatie

Ardon besluit: “Onze samenwerking verloopt in een ongedwongen sfeer. Zakendoen moet leuk zijn en met een platte organisatie zoals Create Comfort is het snel schakelen! We zijn blij dat zij ook tevreden zijn over onze samenwerking en dat wij hun ‘prefered supplier’ zijn!”

Wil je meer weten over onze samenwerkingen? Neem dan contact op.

Deel dit bericht

Verder praten?

Kim vertelt er graag meer over. Bel haar op 078 - 303 68 73 of stuur een mail.

Lees verder 

© Create Comfort

Ontworpen met

door MM