nieuwe huisstijl, website en pand
Kennis
Nieuwe huisstijl, nieuwe website en nieuw pand!

'150 aanvragen in een middag op een mailing in de nieuwe huisstijl' 

De blik van Create Comfort is vol op de toekomst gericht. De nieuwe huisstijl en de nieuwe website zijn inmiddels gelanceerd en het laatste nieuws is ons nieuwe pand, dat we in 2024 betrekken! Daniel Vermeij vertelt hoe deze ontwikkelingen ons nog beter in staat stellen tot het creëren van 'een goed gevoel'!

"Toen wij in 2019 in deze vorm begonnen met Create Comfort, hebben we gebruik gemaakt van een eenvoudige logo-generator en standaard templates voor de website", vertelt Daniel.

Eigen identiteit uitstralen

"Maar sinds die tijd hebben we een grote ontwikkeling doorgemaakt. We hebben het heel druk en de zaken gaan voorspoedig", vervolgt hij. "We besloten dat het tijd werd voor het uitdragen van onze eigen, herkenbare identiteit. Dat resulteerde in een marketing-communicatietraject met MM uit Sliedrecht. Daaruit kwam een heldere strategie naar voren, waarin ons DNA centraal staat."

Voor een goed gevoel

Daniel: "Ons motto ‘voor een goed gevoel’ is heel bepalend in de nieuwe huisstijl. In combinatie met de kleuren blauw en rood, die heel goed onze disciplines koelen en verwarmen uitbeelden. Die kleuren staan echt voor wat we doen. Op onze nieuwe website worden die kleuren ook gecombineerd, wat een fraai paars resultaat oplevert. Combineren zit ook in onze aard: wij denken mee met onze klanten en bieden diverse oplossingen!"

Resultaten zijn al merkbaar

"De nieuwe website is hét instrument waarmee we ons DNA uitdragen", zegt Daniel. "In het verlengde daarvan liggen de socialmediaberichten die we koppelen aan het nieuws op de website. Zo informeren we vooraf hoe we te werk gaan." En de resultaten zijn nu al merkbaar, vertelt hij: "Voorheen kregen we weinig reacties op een mailing: nu we die mailing in de nieuwe huisstijl hebben verstuurd, met een verwijzing naar de website, ontvingen we 150 aanvragen in een middag!"

Nieuw pand

De voorspoedige ontwikkelingen hebben ook consequenties. Daniel: "We komen ruimte tekort, zeker nu we op zoek zijn naar nieuwe monteurs. Daarom hebben we een nieuw pand! Tegenover de Boaz kerk in Sliedrecht, langs de A15 worden op dit moment de eerste heipalen geslagen: in 2024 gaan we over, maar we kunnen nu al niet wachten! De uitbreiding zit vooral in de kantoorruimte, die we nodig hebben voor de ondersteuning van onze processen en het doorgroeien van de organisatie."

Aansluiten bij groeiambities

Daniel: "Het is een fantastische zichtlocatie, pal aan de rijksweg die bovendien goed bereikbaar is voor onze leveranciers! Het nieuwe pand sluit volledig aan bij onze groeiambities. Wij willen op de huidige manier de particuliere en de zakelijke markt bedienen. Maar bovendien richten we ons ook op online verkoop van toebehoren, en op aftersales. Bijvoorbeeld zout voor waterontharders of beschermkasten voor buitenunits." Tot besluit: "Wat betreft de uitbreiding van ons team, richten we ons zeker ook op zij-instromers. En op jonge, enthousiaste gasten. Wij bieden graag kansen. Zelf ben ik ook zonder diploma’s zo ver gekomen!"

Ben je geïnteresseerd in werken bij Create Comfort of wil je meer weten over onze dienstverlening? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op.

Deel dit bericht

Verder praten?

Kim vertelt er graag meer over. Bel haar op 078 - 303 68 73 of stuur een mail.

Lees verder 

© Create Comfort

Ontworpen met

door MM