Multi Split
Kennis
mei actie: korting op multi split airco’s!

Wil je meerdere kamers verwarmen en koelen? Profiteer dan nu van onze korting op de multi split airco, met de mogelijkheid meerdere binnenunits daarop aan te sluiten. Vraag direct een offerte aan!

Multi split betekent dat twee, drie of meer binnenunits verbonden zijn met één buitenunit. Het voordeel van dit split systeem, is dat je bijvoorbeeld drie aparte kamers kan koelen of gasloos verwarmen. In vergelijking met een single split airco, hoeft maar één buitenunit geplaatst te worden en kunnen toch drie aparte ruimtes gekoeld en verwarmd worden. Bovendien zijn de binnenunits afzonderlijk te bedienen. Deze korting betreft de Mitsubishi Zs series 2 of 2,5 kW binnenunits.

Combi-korting!

Profiteer van nog meer voordeel met onze combinatie-kortingsactie. Schaf je naast de multi split airco ook een Uno waterfilter of waterontharder aan? Dan installeren wij deze geheel kosteloos! Ga je voor beide producten (waterfilter en waterontharder)? Dan ontvang je ook nog eens 10% korting op de aankoopprijs!

Bekijk de actie hier. Vraag een vrijblijvende offerte aan en profiteer van deze aanbieding: op = op! De actie geldt tot eind mei 2024.

Deel dit bericht

Verder praten?

Kim vertelt er graag meer over. Bel haar op 078 - 303 68 73 of stuur een mail.

Lees verder 

© Create Comfort

Ontworpen met

door MM