2231235 Create Comfort B.V.   content september   Overzicht
Blog
‘Kiezen voor kwaliteit’

Als onderdeel van de verbouwing van hun hoekhuis in Papendrecht, waren Stephan en Madelon Visser op zoek naar een goed airconditioningsysteem én vloerverwarming. Zij kwamen uit bij Create Comfort, naar volle tevredenheid!

Wij installeerden in verschillende fases drie airco’s, twee buitenunits én vloerverwarming.

Meedenken en adviseren

“Op voorhand hadden wij een andere vraag”, vertelt Madelon. “Maar op basis van hun ervaring en vakmanschap adviseerde Create Comfort ons deze oplossing.” Madelon benoemt dat dan ook als toegevoegde waarde van onze dienstverlening. “Meedenken, in oplossingen: daar hebben ze ons echt mee geholpen! Ook wat betreft de positie van de airco’s en vloerverwarming kregen we goed advies van vaklui!”

­Klimaat beheersen

Madelon: “Met airco’s op alle verdiepingen, zijn we nu in staat heel ons huis te koelen én te verwarmen. In combinatie met onze zonnepanelen is dat een voordelige oplossing. Wanneer we de deuren openzetten wordt ook het klimaat in de kamers waar geen airco’s hangen beheerst. De installatie is in twee fases uitgevoerd: eerst de airco’s. Dat heeft het overzichtelijk gehouden, met het oog op de verbouwing. We hadden goede afstemming wanneer het werk uitgevoerd kon worden.”

 Kwaliteit

“De reden dat we bij Create Comfort terechtkwamen, was door de betrouwbare merken die zij installeren. Het was een heel bewuste keuze voor kwaliteit! Wij kenden hen al, maar het feit dat ze met A-merken werken, gaf de doorslag. Ze hebben heel netjes gewerkt. Ze denken mee en ze denken in oplossingen. De netste oplossing, niet de makkelijkste!” Madelon. Tot slot: “Create Comfort had alle aandacht voor ons. We kunnen hen van harte aanbevelen en dat hebben we zelfs al gedaan!”

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht

Verder praten?

Kim vertelt er graag meer over. Bel haar op 078 - 303 68 73 of stuur een mail.

Lees verder 

© Create Comfort

Ontworpen met

door MM