Create-Comfort-STEK
Blog
Gekwalificeerd werk, voor een goed gevoel

Create Comfort creëert duidelijkheid!

Comfort creëren heeft óók te maken met kwalificaties. Je wil natuurlijk dat airco’s, warmtepompen of ventilatiesystemen vakkundig en milieuvriendelijk worden geïnstalleerd. Tim de Rover legt in deze blog uit hoe Create Comfort in dat geval duidelijkheid creëert!

In de koude-, klimaat- en warmtepompsector kennen we een aantal branche-specifieke certificeringen. Create Comfort is in het bezit van het STEK- én BRL 100 certificaat. 

‘Een stok achter de deur voor de betere installateur’

Het STEK-certificaat ziet toe dat praktische handelingen aan installaties met f-gassen op een juiste manier verricht worden. Een waarmerk dat staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en milieubewustzijn. Het BRL 100 certificaat is een verklaring van een gerechtvaardigd vertrouwen dat een onderneming voor een deelgebied voorzorgsmaatregelen heeft getroffen ter voorkoming van lekkage van f-gassen.

‘Verantwoord comfort? Kies voor een gecertifieerde professional’

Bij Create Comfort kennen wij bijvoorbeeld procedures voor de installatie, het onderhoud en de reparatie van stationaire koeltechnische installaties. De verplichting tot het jaarlijks opstellen van een koudemiddelbalans en het kalibreren van F-gassen gereedschappen, hoort daar ook bij. We borgen door de certificering bedrijfszekerheid én onderscheiden ons in een concurrerende markt.

STEK- en BRL 100 certificering breder dan beleid op F-gassen

Met dit beleid blijven we ons voortdurend verbeteren op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Wij vinden dat bedrijfskundige theorie in harmonie moet zijn met praktisch werk. In onze digitale werkbonnen en werkomgeving komen veel van deze aspecten samen. Belangrijke zaken worden vastgelegd: bijvoorbeeld het invullen van checklists, het vastleggen van installatiedetails of het melden van een probleem.

Theorie, toegepast in de praktijk

In de praktijk betekent het dat onze medewerkers goed zijn opgeleid. Iedereen is op de hoogte van actuele wet- en regelgeving, ongeacht de binnen- of buitendienst. Daarnaast zijn onze bussen ook uitgerust met specifieke, jaarlijks gekalibreerde gereedschappen. Al deze maatregelen hebben tot gevolg dat onze emissie lager is. We hebben minder te maken met installatiestoringen en de aanschaf of het gebruik van nieuwe onderdelen. Daarnaast zijn de installatie- en onderhoudswerkzaamheden van hoge kwaliteit.

Continue ontwikkeling

De ontwikkeling van veiligheid en duurzaamheid wordt steeds belangrijker en gaat continu door. Onderdeel van ons magazijn is bijvoorbeeld een milieustraat, voor het scheiden van afval. Ook op die wijze dragen we een steentje bij aan de circulaire economie.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht

Verder praten?

Kim vertelt er graag meer over. Bel haar op 078 - 303 68 73 of stuur een mail.

Lees verder 

© Create Comfort

Ontworpen met

door MM