create-comfort-muziekschool-de-rover
Project
Create Comfort: daar zit muziek in!

"In de zomer kan het heel erg warm worden in onze vijf lokalen. Het is zowel voor de docenten als voor de leerlingen niet fijn musiceren. Daarom zijn we ons gaan oriënteren op een airconditioningssysteem."


Create Comfort heeft bij Muziekschool De Rover in Hardinxveld-Giessendam een airco systeem geïnstalleerd, wat ook de verwarming door gaskachels vervangt. Danielle de Rover vertelt dat die verwarm-functie achteraf een lot uit de loterij bleek!

Danielle: "In de zomer kan het heel erg warm worden in onze vijf lokalen. Het is zowel voor de docenten als voor de leerlingen niet fijn musiceren. Daarom zijn we ons gaan oriënteren op een airconditioningssysteem."

Binnen de familie

Dat oriënteren verliep heel vlot! "Mijn neef Tim werkt bij Create Comfort en tijdens een verjaardag tipte mijn broer mij daarover", vertelt Danielle. "Heel vrijblijvend, puur informatief eigenlijk ben ik met mijn neef aan de praat geraakt. Hij adviseerde bijvoorbeeld goed na te denken over de verwarmingsmogelijkheden van een airco."

Stijgende gasprijzen

Met de stijgende gasprijzen bleek dat achteraf een gouden greep! Danielle: "Het was een logische stap van de diensten van Create Comfort gebruik te maken, na dat advies. De prijs was goed en de installatie kon op redelijk korte termijn worden uitgevoerd, tijdens een vakantieperiode van de muziekschool."

Koeling is heel prettig

"Het resultaat is fantastisch", zegt Danielle. "We merken een duidelijk verschil: de koeling is echt heel prettig. Ook de verwarming werkt goed. Het scheelt vooral heel erg in de kosten: de gasrekening was in deze dure tijden echt een probleem geworden. Bij vorst kan het lastig zijn meerdere ruimtes tegelijkertijd te verwarmen, maar we hebben nauwelijks echte kou gehad."

Netjes en vlot gewerkt

Tijdens de herfstvakantie heeft Create Comfort twee buiten-units en vijf binnen-units geplaatst. Het werk verliep, vlot en netjes. "In een paar dagen waren ze klaar. Er is keurig gewerkt en ze hebben het netjes achtergelaten. Ook aanvullend timmermanswerk is verzorgd. Er moest een kast aangepast worden en ook dat werk verliep prima!"

Overzichtelijke bediening

Danielle: "Muzikanten zijn niet per sé handig, maar de bediening van de airco is overzichtelijk. In het begin was het lastig de verwarming goed af te stellen, maar na een telefoontje bleek de oplossing direct voorhanden: de lijnen zijn kort. Wij zijn heel tevreden met de dienstverlening van Create Comfort: het geeft echt een goed gevoel!"

Ben je ook op zoek naar een klimaatsysteem wat zowel kan koelen en verwarmen? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht

Verder praten?

Kim vertelt er graag meer over. Bel haar op 078 - 303 68 73 of stuur een mail.

Lees verder 

© Create Comfort

Ontworpen met

door MM