airco's voor utiliteit
Blog
Comfort creëren in utiliteitsgebouwen

Tijdens deze ‘lange, hete zomer’ krijgen wij veel ad hoc verzoeken van particulieren voor het installeren van airco’s. Logisch: wij creëren immers comfort! Maar ook voor bedrijfspanden of openbare gebouwen adviseren, leveren en installeren wij optimale airconditioning systemen.

De ontwikkeling van moderne airco’s gaat razendsnel. Buiten het koelen van ruimtes, kunnen de systemen inmiddels ook verwarmen. In combinatie met de gespannen energiemarkt, maakt dat het structureel installeren van airconditioning systemen voor bedrijven zeer interessant.

Adviseur, leverancier & installateur

Wij bieden als adviseur, leverancier en installateur ook uitgebreide mogelijkheden voor zakelijke klanten. Wist je bijvoorbeeld dat met duo, triple en multisplit systemen twee, drie of meer binnen units verbonden zijn met één buiten unit. Zo ben je bijvoorbeeld in staat drie aparte ruimtes te koelen óf gasloos te verwarmen. In vergelijking met een single split airco hoef je maar één buitenunit te plaatsen en kun je toch drie aparte ruimtes koelen en verwarmen. 

Koelen en verwarmen afwisselen

Het voordeel is bovendien dat de binnen units afzonderlijk te bedienen zijn. Een VRF-systeem maakt het mogelijk af te wisselen met het koelen en verwarmen van verschillende kamers. Omdat het VRF-systeem met drie leidingen is verbonden, kan tegelijkertijd gekoeld en verwarmd worden. Elke ruimte beschikt dan ook over een eigen thermostaat. Deze oplossing wordt met name toegepast in grotere bedrijfsruimtes.

Allemaal voorwaarden die het voor bedrijven en organisaties zeer interessant maken over te gaan tot de installatie van airconditioning systemen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht

Verder praten?

Kim vertelt er graag meer over. Bel haar op 078 - 303 68 73 of stuur een mail.

Lees verder 

© Create Comfort

Ontworpen met

door MM