B.V. Nieuwbouw
Kennis
Bouw pand in volle gang

Maandag 15 mei was een feestelijk moment voor Create Comfort. Cor en Daniel Vermeij, Tim de Rover, projectontwikkelaar Prohuis en bedrijfsmakelaar Waltmann bezochten met elkaar de locatie om de voortgang te bekijken. De wanden staan en daarmee is de buitenkant van het nieuwe bedrijfspand dicht. Naar verwachting is de oplevering eind van dit jaar, waardoor in 2024 Create Comfort gebruik kan maken van het nieuwe en moderne pand.

Modern en duurzaam

De palen en gevels staan, het dak volgt snel en dan kunnen de dakdekkers aan de gang. Het pand bestaat uit een kantoorruimte en bedrijfshal. De moderne uitstraling die het pand heeft gekregen van projectontwikkelaar Prohuis past goed bij Create Comfort. De panden in dit project zijn bovendien duurzaam gebouwd, hebben zonnepanelen op het dak en zijn geheel gasloos. Op deze locatie kunnen we optimaal werken aan de toekomst.

Ruimer

Create Comfort groeit en we hebben extra collega’s aangenomen om diezelfde persoonlijke en deskundige service te kunnen blijven bieden. Het nieuwe bedrijfspand is groter, waardoor we meer ruimte hebben om comfortabel te blijven werken aan de beste klimaatsystemen voor al onze klanten. Het nieuwe pand biedt ook meer opslagruimte, wat ons meer flexibiliteit geeft om slim en groter in te kopen. Zo bent u als klant gegarandeerd dat alle A-merken tegen de scherpste prijs en uit voorraad geleverd kunnen worden.

Beter bereikbaar

Het nieuwe pand staat op het kleinschalige bedrijventerrein Baanhoek-West aan de rand van Sliedrecht op een mooie zichtlocatie aan de rijksweg A15. Op deze manier kunnen we Create Comfort meer zichtbaarheid geven in de regio en hopelijk nog meer nieuwe klanten dat goede gevoel geven met onze service en producten. De bereikbaarheid verbetert ook. Create Comfort blijft gewoon zelf naar de klanten toegaan, dat verandert niet. Voor leveranciers is de nieuwe locatie wel een vooruitgang: het is makkelijker af- en aanrijden met een vrachtwagen en de afslag van de rijksweg is ook nabij. Ook per openbaar vervoer is de nieuwe locatie beter bereikbaar: treinstation Sliedrecht Baanhoek ligt gelijk naast het bedrijventerrein.

We houden u regelmatig op de hoogte van de vorderingen van de nieuwbouw. Volg daarom onze social mediakanalen onderaan deze pagina.

Deel dit bericht

Verder praten?

Kim vertelt er graag meer over. Bel haar op 078 - 303 68 73 of stuur een mail.

Lees verder 

© Create Comfort

Ontworpen met

door MM