Create Comfort B.V. 30 januari Overzicht
Kennis
Alles voor zuiver water!

De kwaliteit van drinkwater moet natuurlijk zo hoog mogelijk zijn. Maar ook apparatuur is gebaat bij zuiver water! Met onze dienst ‘waterbehandeling’ zorgen wij dat je, zowel zakelijk als privé, optimaal beschermd wordt. Bijvoorbeeld tegen kalkaanslag of huidaandoeningen.

Je beschermt waardevolle apparatuur of je huishouden met behulp van een waterontharder of waterfilter. 

Waterontharders

Naast industriële waterontharders voor verschillende sectoren, leveren we ook waterontharders voor huishoudens. De zeer hoogwaardige kwaliteit voorkomt waterproblemen, zoals kalkaanslag. Wij werken met de wateroplossingen van Boshuis, met standaard twintig jaar garantie.

Waterfilter

Het Boshuis Uno waterfilter beschermt je huishouden tegen schadelijke stoffen in het drinkwater. Dit gebruiksvriendelijke waterfilter leveren wij via onze webshop. Het compacte filter verwijderd onder andere chloor, kleur- en smaakstoffen, pesticiden, zwevende metalen én microplastics. Zo ben je altijd verzekerd van schoon en lekker drinkwater!

Puur drinkwater

Het water is in Nederland volgens het drinkwaterbesluit erg schoon. Toch blijven kleine hoeveelheden verontreinigde stoffen achter, ook na de waterzuivering. Met de Healthy Water filter van Boshuis ben je verzekerd van hoogwaardig en puur drinkwater: medicijnvrij, bacterievrij en pesticide vrij. Een waterfilter heeft geen effect op de hardheid van het water. Om kalkaanslag te voorkomen, raden wij een waterontharder aan.

Drukverhoger

Tot slot bieden wij met drukverhogers dé oplossing tegen te lage waterdruk. Neemt bijvoorbeeld waterdruk af in de douche wanneer andere kranen open staan? De cv-ketel kan dan niet voldoende water leveren aan alle watertappunten, waardoor de druk afneemt. Een drukverhoger is een eenvoudige manier deze drukschommelingen te stoppen.

In onze webshop vind je alle producten voor optimale waterbehandeling in je huis of bedrijf. Wil je aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht

Verder praten?

Kim vertelt er graag meer over. Bel haar op 078 - 303 68 73 of stuur een mail.

Lees verder 

© Create Comfort

Ontworpen met

door MM