Create Comfort - vervangen airco filters
Kennis
Airco filters

Onze airconditioning filters zorgen voor optimale luchtkwaliteit door onder meer stof, allergenen en verontreinigingen effectief op te vangen. Het is verstandig te investeren in de kwaliteit van schone filters, voor een efficiënte en gezonde luchtstroom uit je airconditioning.

Wij leveren filters van Mitsubishi Electric en Mitsubishi Heavy Industries.

Allergenen

Met het allergeenverwijderend filter - RKT437A801D - geef je prioriteit aan je gezondheid. Het filter is eenvoudig te vervangen, wanneer het oude filter sterk is vervuild. De kracht van enzymen wordt gebruikt om allergie-veroorzakende allergenen die zich in het filter ophopen te verwijderen. Wij adviseren het filter te vervangen wanneer dit niet schoongemaakt kan worden, of ongeveer één jaar is gebruikt. De werkelijke vervangingsperiode kan verschillen, afhankelijk van de omstandigheden waarin het filter is gebruikt.

Geuren

Bij de geurverdrijvende filter - RKT437A005 - worden reukbronnen op het filter afgebroken. Het resultaat is een reukverwijderend effect. Periodiek moeten stof en vuil uit het fotokatalytisch, wasbaar, geur verdrijvend filter worden verwijderd. Het filter dient altijd te in de filterhouder gewassen te worden en in de zo te worden gedroogd, dan wordt het reukverwijderende effect versterkt. Vervang het filter bij zichtbare beschadigingen.

Plasma Quad Connect

Het Plasma Quad Connect filter zorgt voor fysiek en mentaal welzijn. Nieuwe en bestaande systemen zijn hier optioneel mee uit te rusten. Het filter verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis aanzienlijk, omdat het veelvoorkomende verontreinigingen binnenshuis neutraliseert. Zoals bacteriën, schimmel, allergenen, stof en mijt, partikels en zelfs virussen.

Wil je meer informatie over onze Mitsubishi-filters voor airconditioning systemen die je in onze webshop kunt bestellen? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht

Verder praten?

Kim vertelt er graag meer over. Bel haar op 078 - 303 68 73 of stuur een mail.

Lees verder 

© Create Comfort

Ontworpen met

door MM